s
t
ä
n
g
t
i
l
b
a
k
a

Guide för emailinställningar

Guide för emailinställningar Eurobizhost.com / Euromails.net

INSTÄLLNINGAR FÖR EMAIL - EUROBIZHOST.COM / EUROMAILS.NET

EUROBIZHOST.COM och EUROMAILS.NET är 01medias egen säker emailtjänst (emailserver med webbmail). Vi användr senaste standard och uppdaterar våra servrar mycket ofta för högsta säkerhet. Vår mailtjänst är DMARC kompatibel (vi använder DKIM och SPF records i våra DNS).

Webbmail

När ni använder datorn rekommenderar vi starkt att använda webbmail som kan nås här:

Mailklient

Mailklient kallas olika mailprogram/appar. För läsplattor och smarta telefoner rekommenderar vi appen "[email protected] Mail Pro". Denna app finns både som gratis och betalversion.

[email protected] Mail Pro är en mycket användarvänlig och snabb app. Den kan hantera många mailkonton samtidigt. Betalversionen har också stöd för flera olika identiterter (avsändare/signaturer).

Betalversionen av [email protected] Mail Pro kan hämtas här:

Gratisversionen av [email protected] Mail Pro kan hämtas här:

Mailinställningar

Viktigaste inställningar för mailprogram baserade på [email protected] Mail Pro. De flesta andra program/appar har liknande inställningar.

1. Allmänna inställningar

- Kontonamn: din mailadress
 - Ditt namn: skriv ditt namn eller ditt företagsnamnet

2. Mappsynkronisering

Inkommande server

- Användarnamn: ditt email
 - Lösenord: ditt lösenord för email
 - IMAP-Server: eurobizhost.com
 - Säkerhetstyp: SSL/TLS
 - Autentiseringstyp: PLAIN
 - Port: 993
 - Autodetect IMAP namespace PÅ
 - Använd kompression på nätverket: alla ikryssade

3. Skriva brev

Utgående server

SMTP-Server: eurobizhost.com
  Säkerhetstyp: STARTTLS
  Port: 26
  Kräv inloggning: PÅ
  Autentiseringstyp: AUTOMATIC
  Användarnamn: din mailadress
  Lösenord: ditt lösenord för email (samma som ovan)

EurobizShop